Zoeken
Maatschappij

Maatschappij

Ontdek en volg onze sociale initiatieven!

Als organisatie zijn we ons bewust van onze maatschappelijke rol en streven we ernaar om waarde te creëren die verder reikt dan onze projecten. We werken samen met goede doelen en lokale gemeenschappen en bieden ondersteuning waar dat nodig is. Samen zetten we ons in om de wereld elke dag een beetje mooier, sterker en duurzamer te maken.

Ricardo

Hart voor Tanzania

Donatie medische hulpmiddelen Het Slotervaart aan hartkliniek Moshi.

Tijdens de renovatie van Het Slotervaart in Amsterdam ontstond een waardevol initiatief. Medische apparatuur en hulpmiddelen die niet langer bruikbaar waren werden gedoneerd aan een nieuwe hart- en vaatkliniek bij het Kilimanjaro Christian Medical Centre (KCMC) in Moshi, Tanzania. 

Ricardo de Leeuw, hoofd realisatie bij MedicomZes, was vanaf het begin betrokken bij het project in Tanzania en vertelt over de donatie, de samenwerking en de impact op de gezondheidszorg.

Nieuwsbericht Hart voor Tanzania
Dwight

Level 5 - TalentHub Rotterdam

Waar mensen groeien, ontwikkelt de economie

Op het terrein van de BouwHub van VolkerWessels in de Rotterdamse Waalhaven ontpopt zich een inspirerend sociaal initiatief. Een werklocatie waar nieuwe circulaire producten van hout en beton worden ontwikkeld en waar bedrijven zich verbinden aan mensen die hun draai (nog) niet kunnen vinden op de arbeidsmarkt. Samen creëren ze een duurzaam toekomstperspectief.

Wij spraken me met Dwight Chocolaad, kwartiermaker bij de Talenthub over de ambities van TalentHub, de sociale context en zijn persoonlijke drijfveren.

“TalentHub is geen buurtcentrum of sociale instelling; hier worden serieuze opdrachten uitgevoerd om geld te verdienen."

 

Nieuwsbericht Level 5 - TalentHub Rotterdam
Anita Baars

Anita Baars

Senior communicatie adviseur
+31 (0)6 50 223 605
a.baars@visserensmitbouw.nl

Meer weten over onze initiatieven?

"Als organisatie dragen wij bij aan de brede welvaart. Door sociale initiatieven te omarmen, creëren we waarde voor zowel de mens als onze organisatie.”