Zoeken
Join the Rhythm

Wij geven zicht aan Nederland!

Ontdek het ritme van de bouw. Luister volgende keer maar goed als je in de buurt van één van onze projecten bent. Samen geven onze collega’s klank aan het toekomstige gezicht van Nederland. Zij realiseren gebouwen in samenspel met de omgeving. Zo ontstaat het ritme van de bouw. Wie wil daar geen onderdeel van zijn?

Join the Rhythm
Bekijk video

Kijk hoe het swingt op onze bouwplaats

Join the Rhythm

Het ritme van de bouw

Wie wil daar geen onderdeel van zijn? Samen geven de Visser & Smit Bouw collega’s klank aan het toekomstige gezicht van Nederland. Zij pronken graag met de bijzondere gebouwen die zij opleveren. Onze collega’s houden van complexe vraagstukken en uitdagende bouwomstandigheden. Of het gaat om utiliteitsbouw, luchthavens, ziekenhuizen, elektriciteit of de (petro)chemische industrie, zij draaien hun hand er niet voor om. 

Voor elk project stellen zij het ideale team samen om een soepel verloop te verzekeren. Vanaf het eerste ontwerp, tot realisatie en onderhoud.Met als resultaat toekomstbestendige en duurzame gebouwen. Dat lukt dankzij onze gedreven collega’s die multidisciplinair samenwerken. Als een samenspel in een orkest. Wil jij ook met ons meebouwen op het ritme van de bouw?

Djisri

Djisri Groise

HR Manager
+31 6 13 905 549
D.Groise@visserensmitbouw.nl

Meer weten over onze uitdagingen en organisatie?

Heb je interesse, wil je direct solliciteren of eerst een kop koffie bij ons komen drinken? Neem dan contact op met onze HR Manager Djisri Groise.