Zoeken
Veiligheid
wave

Het WAVE-programma

Aan het eind van de werkdag weer veilig en gezond naar huis. Dat willen we toch allemaal? Hoewel veiligheid in ons DNA zit, zijn we ons bewust van de gevaren in ons werk. 

Daarom hanteren we bij Visser & Smit Bouw het Veiligheidsprogramma WAVE | Wees Alert! Veiligheid Eerst! Dit pakket regels en waarden geeft richting en houdt onze collega’s alert. Veiligheid voor mij, voor jou, voor iedereen.

Bekijk hier de video!

Veilig Werken Regels. Kijk mee!

Voor het waarborgen van onze veiligheidsambities werken we met 12 Veilig Werken Regels. Door deze te allen tijde toe te passen en alert te blijven, voorkomen we incidenten en ongelukken. 

Volg onze campagne en bekijk de video’s waarin niet alleen de collega’s, maar ook onze ketenpartners op de projecten te zien zijn. Veel kijkplezier!

2 Bekijk video

#2 Opleiding, training & instructie

In de hoofdrol Paolo Costa, voorman timmerman

Regel #2 Opleiding, training & instructie

In de video benadrukt Paolo het belang van instructies, taakgerichte last-minute risicoanalyse voor aanvang van werkzaamheden en het volgen van passende trainingen voor veilig werken.

Bekijk de video regel #2 Engels ondertitelt
Safety Culture Ladder

Nieuws | Veiligheidsladder trede 4 bevestigd!

Een collectieve prestatie waar we trots op zijn! We zetten onze vooruitgang voort - het certificaat voor trede 4 van de Safety Culture Ladder (Veiligheidsladder) is bevestigd. Een prestatie waar we met trots op terugkijken!

Lees hier het volledige nieuwsbericht
Martijn Bogaard

Martijn Bogaard

KAM Manager
+31 (0)6 15 865 231
m.bogaard@visserensmitbouw.nl

Meer weten over ons veiligheidsbeleid?

"Met elkaar geven we iedere dag invulling aan ons veiligheidsbeleid. Ons ultieme doel: iedereen aan het einde van de dag weer veilig thuis!"