Zoeken
AIR Rotterdam

Functionaliteit en duurzaamheid in stedelijke context

Samen geven wij vorm aan de skyline van Nederlandse steden. Bouwen doen wij 'in sync' met de omgeving. Het realiseren van gebouwen in complexe binnenstedelijke omgevingen en operationele gebieden is een kunst.

Onze visie voor de toekomst draait om duurzaamheid en circulariteit. Verantwoord bouwen en ondernemen is de norm, met oog voor het milieu en de belangen van toekomstige generaties.

Inholland

Onderwijsgebouw Inholland Sluisbuurt

Uitgelicht project | Voor Hogeschool Inholland realiseert Bouwcombinatie Visser & Smit Bouw/ Homij een nieuw onderwijsgebouw van circa 31.000 m2. Het komt op een prachtige plek in de nieuwe wijk Sluisbuurt op het Zeeburgereiland. Met een campusachtige opzet gaat het gebouw onderdak bieden aan diverse opleidingen.

Meer over dit project
Inholland

Bas Keesmaat

Timmerman

Albert

Albert Wijnings

Voorman Timmerman 

918_UVA_Science_Park_N26.jpg

LAB42! Nieuw gebouw van de Universiteit van Amsterdam

Uitgelicht Project | LAB42 wordt gebouwd naast het huidige hoofdgebouw Science Park 904. Door de toename van studenten, personeel, promovendi en nieuwe samenwerkingen is het hoofdgebouw te klein geworden voor de hele Faculteit der Natuurwetenschappen, Wiskunde en Informatica (FNWI).

Meer over dit circulaire project
Inholland
Bekijk video

Zo doen wij dat!

Bekijk de timelapse voor een indrukwekkende reis van start bouw tot wind- en waterdicht van onderwijsgebouw Inholland Sluisbuurt Amsterdam.

Leo Heijne

Leo Heijne

Directeur Utiliteit & Hoogbouw
+ 31 (0)10 313 1000
l.heijne@visserensmitbouw.nl

Meer weten over Utiliteitsbouw?

Heeft u een bouwvraagstuk of bent u op zoek naar meer informatie over onze projecten? Wij helpen u graag verder.