Zoeken
Integriteit

Zo werken wij

Met hart en ziel ontwerpen, realiseren en onderhouden wij technisch uitdagende bouwprojecten. Hiermee geven wij een gezicht aan Nederland! En daar zijn we trots op. Dit brengt een forse verantwoordelijkheid met zich mee. Die kunnen en willen we samendragen.

Bewuste Bouwers

Wij werken omgevingsbewust

Bij ieder project staat goede communicatie en een prettige samenwerking met onze buren centraal. Het beperken van hinder in binnenstedelijk en operationeel gebied is ons streven. 

Over Bewuste Bouwers

Bewust, veilig, sociaal, milieuvriendelijk en verzorgd. Dat zijn de pijlers van Bewuste Bouwers, een onafhankelijke stichting, gedragscode en keurmerk van verschillende initiatiefnemers in de bouw. 

Meer over Bewuste Bouwers
Veiligheid

Wij werken veilig, of wij werken niet!

Bij Visser & Smit Bouw staat veiligheid centraal. Elke dag opnieuw. Ons voornaamste doel is het voorkomen van ongevallen. Het welzijn van onze medewerkers, klanten, partners en alle andere belanghebbenden is de drijvende kracht achter ons succes.

Meer over ons veiligheidsbeleid
Integriteit

Wij werken volgens de basisprincipes van integriteit

Integriteit is van essentieel belang in al onze activiteiten. Toch blijft het een onderwerp dat voortdurende aandacht vereist. Drie beleidsmaatregelen ondersteunen dit: de Gedragscode, de Vertrouwenslijn (voorheen de Klokkenluidersregeling) en de Leidende Principes van het Opdrachtgevend Bouwbedrijf.

Meer over ons integriteitsbeleid