Zoeken
IMG_7039.jpg

Parkeergarage Boskalis

Voor Boskalis hebben wij op eigen terrein aan de Rosmolenweg te Papendrecht een parkeergarage gebouwd.

Parkeergemak

Met de bouw van de nieuwe parkeergarage zijn 750 parkeerplaatsen gerealiseerd. De parkeergarage heeft drie parkeerlagen, één op begane grondniveau en twee daarboven, met een totale vloeroppervlakte van 18.000 m2. Bij het ontwerp van de parkeergarage is rekening gehouden met een hoog gebruiksgemak. Daarbij zijn duurzaamheid, en onderhoudsvriendelijkheid van essentieel belang geweest.

Uitstraling

Door gebruik te maken van prefab beton en de bijzondere gevelbekleding heeft de parkeergarage een stevige en volle uitstraling. Op de begane grond niveau is straatwerk neergelegd om de overgang van de straat naar dit parkeerniveau klein en vrij toegankelijk te houden. Het gebouw bestaat uit een prefab skelet, die is afgewerkt met een strekmetalen gevel die gedeeltelijk is voorzien van groen(platen).

Tijdens de werkzaamheden was Boskalis volledig operationeel. In verband met het nabijgelegen laboratorium van Boskalis is een paalsysteem zonder trillingen toegepast en is rekening gehouden met logistieke stromingen.