Zoeken
IMG_2255.jpg

OGH Inbouwpakket The Outlook

Wij hebben voor Schiphol het gebouw The Outlook voorzien van een nieuwbouw paviljoen en de inbouw vernieuwd van het al bestaande gebouw.

Een prettige werkplek

In het pand zijn 400 werkplekken ingericht voor 900 fulltime medewerkers van de Douane, de Financiële Opsporingsdienst, de Inspectie Leefomgeving en Transport en de nationale Voedsel- en Warenautoriteit. Aangezien dat de medewerkers flexibel gaan werken volgens het nieuwe werkenconcept, is er niet gekozen voor verkamering. Voor het inbouwpakket is gebruik gemaakt van het Organisatie Gericht Huisvesten (OGH) huisvestigingsconcept. Bovendien hebben wij rekening gehouden met de bovengemiddelde eisen ten aanzien van akoestiek en geluidsisolatie.

Complexiteit op een versneld tempo

Wij waren verantwoordelijk voor de realisatie tot en met de nazorg van het project. Hierbij was snelheid cruciaal, het project moest in vijf maanden gerealiseerd zijn. Wij hebben veel aandacht gegeven aan de complexe logistiek, de omliggende gebouwen moesten operationeel blijven. Voor de medewerkers van het Cargo Control Center op de 3e verdieping van het gebouw werd een tijdelijke voorziening gerealiseerd.