Zoeken

Vlog | SRON een state-of-the-art gebouw!

VolkerWessels produceerde samen met MedicomZes en onze opdrachtgever een prachtige vlog over het project nieuwbouw voor SRON Netherlands Institute for Space Research! Bouwcombinatie MedicomZes-Kuijpers realiseert dit bijzondere gebouw op het Leiden Bio Science Park. Lees hieronder het bericht van VolkerWessels en bekijk de video.

SRON

Wie sensoren en instrumenten voor ruimtemissies ontwikkelt en produceert, stelt hele hoge eisen aan zijn huisvesting: een volledig trillingsvrije vloer, een luchtdichte schil, geen elektromagnetische straling en geen gebruik maken van ‘verboden’ materialen. En dat allemaal in een aantrekkelijk en state-of-the-art gebouw. Daarom is de opdracht die MedicomZes (onderdeel van VolkerWessels onderneming Visser & Smit Bouw) samen met Kuijpers uitvoert voor SRON, het ‘Netherlands Institute for Space Research’, geen alledaags werk.

Het indrukwekkende project op het Leiden Bio Science Park nadert zijn voltooiing en de verhuisdozen kunnen bijna worden ingepakt. Een goed moment voor onze vlogger Amber om een kijkje te nemen in de wereld van het ruimteonderzoek.

Bekijk video

Vlog | Ook dit is VolkerWessels

SRON Leiden