Zoeken

Visser & Smit Bouw Beste werkgever 2019-2020

In het jaarlijkse Beste Werkgeversonderzoek van Effectory beoordeelden bijna 450.000 medewerkers hun werkgever. De best scorende organisaties krijgen het ‘Beste Werkgevers Keurmerk’: Nederlands grootste, onafhankelijke keurmerk voor goed werkgeverschap. Visser & Smit Bouw is een van de maar liefst 9 bedrijven binnen VolkerWessels die het Beste Werkgevers Keurmerk heeft verdiend in de categorie Bouw en Infra.    

beste werkgever kraan.jpg
Beste werkgever.jpg

De andere VolkerWessels bedrijven die zich Beste Werkgever mogen noemen zijn:

Bouwbedrijf Wessels Zeist ***
De Groot Vroomshoop ***
VolkerWessels Bouw & Vastgoedontwikkeling ***
VolkerWessels Bouwmaterieel **
Koenen Bouw *
Rottinghuis *
Reitsma Bouw *
De Mors *
Volker Stevin Materieel *
VolkerRail *

 

Deze bedrijven scoren gemiddeld het hoogste op zes elementen: werkgeverschap, organisatietrots, organisatierichting, waardering, werktrots en het benutten van talent.

 

Beste Werkgevers is 15 jaar geleden gelanceerd en inmiddels uitgegroeid tot Nederlands grootste, onafhankelijke keurmerk voor goed werkgeverschap. Organisaties met een Beste Werkgevers keurmerk worden door hun medewerkers hoger beoordeeld dan hun branchegenoten op goed werkgeverschap. Het keurmerk is gratis en niet te koop, organisaties kunnen het alleen verdienen door een goede beoordeling van hun eigen medewerkers. Dit maakt dat het keurmerk voor sollicitanten het bewijs is dat ze bij een goede werkgever terecht komen.