Zoeken

Viering Hoogste Punt Research & Diagnostiek Centrum ADORE

Op 22 juni 2023 vierden we het hoogste punt van Research & Diagnostiek Centrum ADORE. Bouwcombinatie MedicomZes-Kuijpers realiseert dit vijf verdiepingen hoge hightech gebouw voor Amsterdam UMC op locatie VUmc.  

Hijsmoment RDC ADORE

Gezamenlijke lunch
De viering begon met een gezamenlijke lunch op het bouwterrein, aangeboden door opdrachtgever Amsterdam UMC. Corien Huiskamp, operationeel directeur Huisvesting Vastgoed & Techniek en oncologisch chirurg prof. dr. Geert Kazemier, directeur Stichting Cancer Center Amsterdam, zetten namens Amsterdam UMC en Stichting ADORE alle bouwplaatsmedewerkers in het zonnetje door hen te bedanken voor hun harde werk en inzet. Een koffer met ‘kapfooi’, in de vorm van cadeaubonnen voor alle medewerkers, werd overhandigd aan hoofduitvoerder Arnold Petermeijer. Een bijzonder gebaar dat zeer werd gewaardeerd.

Hijsen van de vlaggen
Aan het eind van de middag en in aanwezigheid van diverse genodigden, gaven Geert Kazemier en projectleider Marianne van der Bent namens Amsterdam UMC het startsein voor het hijsen van de vlaggen naar het hoogste punt op circa 30 meter. Het hijsmoment werd voorafgegaan door speeches van Corien Huiskamp, Geert Kazemier en Albert Bok, directeur MedicomZes, namens Bouwcombinatie MedicomZes-Kuijpers.

Over het project
In dit duurzame gebouw werken toonaangevende kankeronderzoekers en neurowetenschappers straks samen, om met de meest geavanceerde technologieën en apparatuur nieuwe behandelingen tegen kanker en hersenziekten te ontwikkelen. Het gebouw wordt in de loop van 2024 opgeleverd.

Fotografie door Unmask Photography

Stichting Adore - Amsterdam Oncology and Neuroscience Research (amsterdamumc.nl)
Bekijk video