Zoeken

Film (ver)nieuwbouw OK’s AMC Amsterdam

MedicomZes is inmiddels begonnen aan de vijfde en laatste fase van de vernieuwing van het Operatiecentrum van het Academisch Medisch Centrum (AMC) in Amsterdam. In april werd door de betrokken partijen een mini-symposium over het OK-complex georganiseerd, waar uitgebreid werd ingegaan op het ontwerp, de realisatie en het risicomanagement van het project. In het kader van dit symposium is onderstaande film gemaakt die een mooi overzicht van het omvangrijke project en de voortgang van de werkzaamheden laat zien.

IMG_1421.jpg

De laatste fase van het project is gestart met de ontmanteling van de bestaande operatiekamers, waarna de nieuwbouw op 14 juli start met het storten van de betonvloeren. In fase 5 zullen twee zogenaamde ‘state of the art hybride operatiekamers’ worden gebouwd. In deze operatiekamers kunnen tijdens de operatie ook röntgenfoto's worden gemaakt, een meerwaarde voor specifieke operaties.

Indien u meer informatie wenst te ontvangen of een bezoek wilt brengen aan het project dan kunt u contact opnemen met Projectleider Ed Lenting van MedicomZes via telefoonnummer 020 696 68 86.