Zoeken

#1 Gedegen voorbereiding, altijd!

Start campagne Veilig Werken Regels

Na de introductie van onze - 12 Veilig Werken Regels - vorig jaar, staat 2024 in het teken van het benadrukken van elke regel. Voor elke regel hebben we een korte video geproduceerd, waarin niet alleen onze collega's, maar ook onze ketenpartners op de projectlocaties van Visser & Smit Bouw te zien zijn. Vandaag lanceren we met enthousiasme de eerste video - #1 Gedegen voorbereiding, altijd!

Veilig Werken Regels

We werken veilig, of we werken niet!

Zonder enige concessie heeft veiligheid de hoogste prioriteit bij Visser & Smit Bouw. 'We werken veilig, of we werken niet'! Of het nu op de bouwplaats of in het kantoor is, iedereen deelt de verantwoordelijkheid voor veilig werken. Ons doel is simpel: elke dag veilig thuiskomen, voor iedereen!

Veilig Werken Regels

Veilig Werken Regels

#1 | Gedegen voorbereiding, altijd!

Na de introductie van onze '12 Veilig Werken Regels' vorig jaar, staat 2024 in het teken van het benadrukken van elke regel. Voor elke regel hebben we een korte video geproduceerd waarin niet alleen collega's, maar ook onze ketenpartners op de projectlocaties van Visser & Smit Bouw te zien zijn.

Vandaag lanceren we met enthousiasme de eerste video, gericht op de eerste Veilig Werken Regel: 'Gedegen voorbereiding, altijd'. In de hoofdrol schittert werkvoorbereider Frank Jonkers.

We zijn ervan overtuigd dat deze campagne zal bijdragen aan een verdere verhoging van het veiligheidsbewustzijn binnen ons bedrijf en op al onze bouwplaatsen.

Wil je meer weten over de Veilig Werken Regels of ons Veiligheidsbeleid? Neem dan contact op met onze KAM Manager Martijn Bogaard.

Onze 12 Veilig Werken Regels
Bekijk video

Gedegen voorbereiding, altijd!

#1 | Veilig Werken Regels