icon-arrow-right
HomeNieuws Meer dan 1500 belangstellenden tijdens de Dag van de Bouw bij OCC

Meer dan 1500 belangstellenden tijdens de Dag van de Bouw bij OCC

Algemeen

Meer dan 1500 belangstellenden grepen zaterdag hun kans om de Cadanz bouwplaats van het Onderwijs- en Cultuurcomplex (OCC) aan het Spuiplein te bezoeken tijdens de Dag van de Bouw. Voor de eerste keer traden er in het toekomstige hart van cultureel Den Haag verschillende artiesten op.

De route

Om 10.00 uur ’s ochtends stonden, ondanks de natte start van de dag, de eerste bezoekers bij Bouwcombinatie Cadanz (bestaande uit de VolkerWessels ondernemingen Visser & Smit Bouw, Boele & Van Eesteren en HOMIJ Technische Installaties) op de stoep. Om langs een uitgezet parcours vrij over de bouwplaats te wandelen. En natuurlijk om te genieten van verschillende optredens in de theaterzaal en de concertzaal.

Het gebouw kwam tot leven...

In de theaterzaal waren onder andere een koperensemble van het Residentie Orkest te zien, optredens van studenten van het Koninklijk Conservatorium en werden er voorstellingen verzorgd door het Zuiderstrandtheater. In de concertzaal was een preview te bezoeken van het Hip Hop festival. 

Groot succes!

Bovenop de 1200 aanmeldingen voor de open dag, hebben we zaterdag ook nog ruim 300 spontane bezoekers over de vloer gehad. Het was een erg leuke en geslaagde dag!

Voor een impressie van de dag klik hier.

Projecten

Alle projecten

Nieuws

Meer nieuws

Haags cultuurcomplex Amare is gereed

De bouw van Amare aan het Spui in Den Haag is gereed en het gebouw is overgedragen aan opdrachtgever Gemeente Den Haag. Amare...

Het nieuwe Haagse Onderwijs- en Cultuurcomplex aan het Spui heet Amare

Het nieuwe Haagse Onderwijs- en Cultuurcomplex heeft de naam Amare gekregen, Italiaans voor zowel liefhebben als ‘a...

Bouw onderwijs- en cultuurcomplex (OCC) aan het Spui bereikt hoogste punt

De bouw van het onderwijs- en cultuurcomplex aan het Spui in Den Haag bereikte vandaag haar hoogste punt, 38 meter. Het...

+