Zoeken

Eerste landelijke bijeenkomst Jong Visser & Smit Bouw

Afgelopen week vond de allereerste landelijke Jong Visser & Smit Bouw-dag plaats. Het was een geweldige gelegenheid om kennis, ideeën en ervaringen uit te wisselen en nieuwe contacten te leggen. Onze Jong Visser & Smit Bouwers, energieke en vakgedreven medewerkers onder de 32 jaar, hadden deze dag zelf geïnitieerd.

JONG VSB GROEPSFOTO.JPG

Het evenement vond plaats bij het indrukwekkende nieuwbouw project van Noordwest Ziekenhuis in Alkmaar. Na het welkomstwoord door de directie, kregen ze inzichten in de groei- en leermogelijkheden binnen ons bedrijf. Daarna volgde een interactieve sessie, waarbij stellingen werden gepresenteerd en levendige discussies ontstonden. Ook werden er boeiende projectpresentaties gegeven, met speciale aandacht voor de BIM-werkzaamheden bij het project. Na deze momenten was het tijd om het nieuwbouw project met eigen ogen te bekijken.

 De dag werd afgesloten met een gezellige barbecue. Het was een geslaagde dag en we kijken nu al uit naar het volgende evenement. Bedankt aan iedereen die heeft bijgedragen aan het succes van deze bijeenkomst!

Bekijk video

Eerste landelijke bijeenkomst Jong Visser & Smit Bouw