Zoeken
Beton

Betonfabriek

In beton gegoten

Sinds 1995 voorziet onze betonfabriek uiteenlopende bouwprojecten van een breed scala aan geprefabriceerde betonelementen en bekistingen. Onze betonspecialisten produceren voor ieder project het element wat nodig is. De vorm, in te storten onderdelen, betonkwaliteit en afwerking worden volledig afgestemd op de projectvereisten. En dankzij de uitgebreide kennis en ervaring zijn de elementen nauwkeurig afgestemd op de bouwmethode van het specifieke werk.

Onze betonspecialisten

De samenwerking tussen de betonfabriek, de ontwerpafdeling en ID&T- afdeling van Visser & Smit Bouw resulteert in doordachte en efficiënte oplossingen. Een voorbeeld hiervan is de productie van project-specifieke, parametrisch ontworpen kabelgoten. Samenwerken met onze betonfabriek gaat via korte communicatielijnen en op basis van hoge standaarden. De oplossingsgerichte en praktische benadering van Visser & Smit Bouw is hierin verweven.

Sander

Sander Webers

Betontimmerman

Wilfred

Wilfred Peters

Betontimmerman

Onze succesfactoren

 • Eigen ontwerpafdeling

  Naast productie hebben we een toegewijd ontwerp- en engineeringsteam dat kan ondersteunen in het voortraject door ontwerpen, tekeningen en berekeningen te optimaliseren.

  Ontwerp
 • Specials zijn onze specialiteit

  Of u nu op zoek bent naar unieke, maatwerk elementen of seriematige productie van complexe prefab betonelementen, wij staan voor u klaar.

  specials
 • Flexibel, snel en vakkundig

  Onze organisatie is compact en efficiënt. Met korte voorbereidingstijden realiseren en bieden we flexibele en oplossingsgerichte dienstverlening.

  vakkundig
Matthijs Stock

Matthijs Stock

Directeur Visser & Smit Bouw Groningen
+31 50 549 54 95
m.stock@visserensmitbouw.nl

Meer weten?

Heb je een beton- of bouwvraagstuk? Ben je op zoek naar meer informatie over onze projecten? Wij helpen je graag verder.