icon-arrow-right
HomeOver onsOrganisatie

Organisatie

Visser & Smit Bouw is een innovatieve bouwer met 150 jaar ervaring en kennis van de nieuwste technologieën. Vanuit onze drie vestigingen realiseren wij landelijk complexe bouwprojecten in de utiliteits- en industriebouw.

Met circa 500 mensen werken we daarbij iedere dag vanuit de verschillende vestigingen samen aan bouwprojecten. Met name in logistiek complexe gebieden, zoals binnenstedelijk en locaties die 24 uur per dag moeten blijven functioneren. We doen dit op basis van allerlei contractvormen, van DBFMO, alliantie, design & construct en bouwteam tot traditionele bestekken.

 

MedicomZes

MedicomZes is een handelsnaam van Visser & Smit Bouw bv. MedicomZes ontwerpt, realiseert en onderhoudt huisvesting in de curatieve gezondheidszorg, laboratoria en cleanrooms. We zijn gespecialiseerd in het realiseren van projecten in (24/7) operationele (ziekenhuis)omgevingen. We onderscheiden ons door jarenlange ervaring en de wijze van samenwerking met onze opdrachtgevers en partners. Open communicatie, kwaliteit en oplossingsgericht werken kenmerken onze aanpak.

+