Zoeken

Organisatie

Visser & Smit Bouw is technisch ontwikkelende bouwer met meer dan 150 jaar ervaring in de complexe utiliteits- en industriebouw. Met ca. 400 collega’s werken we vanuit de drie vestigingen Rotterdam, Amsterdam en Groningen. Wij hebben een eigen ontwerpafdeling met veel kennis en ervaring in design- en engineeringstrajecten.

20220704_131552.jpg

We zijn met name actief in logistiek complexe gebieden, zoals binnenstedelijk en op locaties die 24 uur per dag moeten blijven functioneren, zoals bijvoorbeeld luchthavens. We doen dit op basis van allerlei contractvormen, van DBFMO, alliantie, design & construct en bouwteam tot traditionele bestekken. 

 

Visser & Smit Bouw beschikt over een betonfabriek die is gespecialiseerd in de productie van complexe prefab betonelementen die wij vervaardigen voor tal van klanten in bouwend Nederland.

 

MedicomZes

MedicomZes realiseert al ruim 45 jaar projecten in de gezondheidszorg, ziekenhuizen, laboratoria en cleanrooms. Wij zijn doorlopend actief in diverse ziekenhuizen in een 24/7 operationele omgeving. De kracht van MedicomZes is dat wij zowel kleinschalige projecten realiseren in een beheer & onderhoudsomgeving als grootschalige complexere projecten.

 

MedicomZes is een handelsnaam van Visser en Smit Bouw bv.