Zoeken

De bouw van The Joan is officieel gestart!⁠

Op 7 oktober is via de livestream het symbolische startsein gegeven voor de bouw van The Joan in Werkstad OverAmstel. Als blikvanger langs de A10 realiseert Visser & Smit Bouw in samenwerking met Kropman Installatietechniek in opdracht van Being Development dit duurzame kantoorgebouw.⁠

Collage.jpg

The Joan

In The Joan staat gezondheid en comfort voorop. Het ontwerp van de hand van architectenbureau OZ kenmerkt zich door de glazen gevel met stalen kruizen en een open uitstraling. De toepassing van veel glas in de gevel zorgt voor veel natuurlijke lichtinval en een wijds uitzicht naar buiten. Iedere verdieping is voorzien van levende verticale begroeiing, die wordt gevoed met opgevangen regenwater. Deze ‘groene longen’ bevorderen het welzijn en de productiviteit van gebruikers. The Joan speelt in op de toenemende vraag naar een duurzame en gezonde werkomgeving op een goed bereikbare locatie. Het acht verdiepingen hoge gebouw omvat 24.000 m2 flexibel indeelbare kantoor- en creatieve bedrijfsruimte. In de plint komt een openbaar toegankelijke horecagelegenheid, een uitnodigende ontmoetingsplek voor ontspanning en interactie.

 

Met dit unieke, moderne en multifunctionele kantoorgebouw leveren wij een bijdrage aan de duurzame ontwikkeling van dit bijzondere stukje Amsterdam.