Zoeken

De mens centraal

Een diverse en inclusieve werkomgeving is essentieel voor ons bedrijf. Diverse teams presteren beter en dit leidt tot een hogere innovatiegraad. Visser & Smit Bouw creëert een werkomgeving waarin iedereen wordt gerespecteerd, gewaardeerd en gelijk behandeld. Samen staan we sterk, want bouwen doe je tenslotte met zijn allen.

Mensen

Een werkomgeving waarin je geïnspireerd wordt en jezelf kunt zijn.

Broedplaats voor talent

De bouwsector is een dynamische wereld. Kennis van een jaar geleden is nu al verouderd. Daarom is innovatie zo belangrijk bij ons. Wij streven constant naar verbetering, ook op het gebied van duurzaam bouwen. Getalenteerde en unieke mensen met een fris perspectief maken het verschil. 

Ons doel is om een inspirerende werkomgeving te creëren, waar jij jezelf kunt zijn. Een plek waar je bijdraagt aan innovatie en ons gezamenlijk succes. Bij Visser & Smit Bouw is er ruimte is voor jouw talent! 

Meer over onze trainneeships
Onze Basis Bekijk video

Vertrouwen, Verbinden en Versterken

Bij Visser & Smit Bouw vertrouwen we elkaar. Zo ontstaat verbinding tussen de collega’s. Vanuit een prettige werksfeer ontstaan mooie resultaten en tevreden klanten. 

Bekijk onze kernwaarden
Bekijk video

Join the Rhythm

Kun jij het juiste ritme volgen?
 

Ritme van de bouw

Verrijk ons team met jouw unieke perspectief!

Ken jij het ritme van de bouw? Maak kennis met het Visser & Smit Bouworkest. Samen geven onze collega’s klank aan het toekomstige gezicht van Nederland. Zij realiseren gebouwen in samenspel met de omgeving. Zo ontstaat het ritme van de bouw. Wie wil daar geen onderdeel van zijn?

Werken bij Visser & Smit Bouw betekent werken aan technisch uitdagende bouwprojecten en beeldbepalende gebouwen. Je bouwt op logistiek complexe locaties. Wil jij je carrière opbouwen bij een swingend bouwbedrijf? Kan jij het juiste ritme volgen? Word dan onderdeel van onze bouwsymfonie!

Bekijk onze vacatures
Djisri

Djisri Groise

HR Manager
+31 6 13 905 549
D.Groise@visserensmitbouw.nl

Meer weten over onze uitdagingen en organisatie?

Heb je interesse, wil je direct solliciteren of eerst een kop koffie bij ons komen drinken? Neem dan contact op met onze HR-manager Djisri Groise.

"Binnen Visser & Smit Bouw heerst een familiegevoel. Je kunt zijn wie je bent in een omgeving waar men zich gewaardeerd, gezien en gehoord voelt. Jouw mening doet er toe."