HomeWerken bijOnze mensen

Onze mensen

De mooie, complexe projecten. De bijzondere locaties. De informele sfeer of doorgroeimogelijkheden. Wat spreekt collega’s aan in het werken bij Visser & Smit Bouw? Waarom zijn ze trots op ons bedrijf? En wat spreekt hen aan in de projecten? De antwoorden zijn heel divers. 

Birgit Maathuis

Birgit - Uitvoerder A

“Er is veel wat het werken bij Visser & Smit Bouw mooi maakt. Allereerst de fantastische uitdagende projecten die we realiseren. En binnen die projecten krijg je alle ruimte om zelfstandig je werk te doen. Je mag en kunt laten zien wat je waard bent, en dat met loyale collega’s waarmee het prettig samenwerken is!"

Dennis Goncharov

Dennis - calculator

"Ik voel me prettig in een omgeving waar ieders kwaliteiten zo goed mogelijk worden benut. Als je kunt doen waar je goed in bent en daarin kunt blijven ontwikkelen, dan draag je optimaal bij aan het bouwproces en het eindresultaat. Bij Visser & Smit Bouw wordt er persoonlijke aandacht aan je interesses en kwaliteiten besteed. Dit, in combinatie met de grote verscheidenheid aan projecten waar je ervaring op doet, is voor mij goud waard!".

Jasper640x480

Jasper - Projectcoördinator

"Visser & Smit Bouw is een kameleon. We weten ons altijd moeiteloos aan te passen aan de wensen van de klant en zijn dan ook in staat bijzondere, complexe werken te maken. Een goede samenwerking is hierin kenmerkend. Niet alleen binnen ons team, maar ook met de klant."

+