HomeNieuwsSlagkracht - online magazine

Slagkracht - online magazine

Slagkracht is het online magazine van Visser & Smit Bouw voor haar relaties en medewerkers. In het magazine bieden wij onder meer een podium voor opinieleiders in de markten waar wij actief zijn en etaleren wij opgeleverde projecten en projecten in uitvoering.

Iedereen die geïnteresseerd is in Visser & Smit Bouw en MedicomZes kan zich abonneren op Slagkracht voor automatische verzending. Gebruik hiervoor de aanmeldmogelijkheid in het colofon van het magazine of onderstaand formulier.

 

Slagkracht, editie 2 2019

Slagkracht, jaargang 1, nummer 2, 2019

In de tweede editie van Slagkracht staat beton centraal. Theo Salet, hoogleraar aan de faculteit Bouwkunde van de Technische Universiteit Eindhoven, spreekt over de aanjagers van betoninnovatie. Maarten Baan, hoofd van onze ontwerpafeling bekijkt beton vanuit ons perspectief. Peter Ketelaar, Vice-President van PRA Health Services praat samen met Raymond Tieck, tenderleider van Visser & Smit Bouw, over de samenwerking tussen opdrachtgever en bouwpartner. Bim manager Kevin van Deursen geeft samen met collega's vorm aan ons Kernteam Informatie, Digitalisatie en Technologie en vertelt hoe zij alles in het werk stellen om faalkosten te reduceren en het bouwproces efficiënter te laten lopen. En natuurlijk kun je ook in deze editie meer lezen over enkele van onze projecten.

 

Aanmeldformulier Slagkracht

* Verplichte velden
+