icon-arrow-right
HomeNieuwsSlagkracht - online magazine

Slagkracht - online magazine

Slagkracht is het online magazine van Visser & Smit Bouw, MedicomZes en VolkerWessels Bouw Schiphol voor relaties en medewerkers. In het magazine bieden we onder meer een podium aan opinieleiders in de markten waar we actief zijn en etaleren we projecten.

Iedereen die geïnteresseerd is in Visser & Smit Bouw, MedicomZes en VolkerWessels Bouw Schiphol kan zich abonneren op Slagkracht voor automatische ontvangst. Gebruik hiervoor de aanmeldmogelijkheid in de inhoudsopgave, in het colofon van het magazine of onderstaand formulier. Klik op onderstaande afbeelding om naar de laatste editie van het magazine te gaan.

 

mail-header.jpg

Slagkracht - jaargang 3 - NR. 1 - 2021

In deze Slagkracht staat ‘circulair bouwen’ centraal. Eén van de ontwikkelingen in onze branche waar we veel van verwachten. Want we beseffen dat het anders moet én kan. Maar wanneer is een gebouw eigenlijk precies circulair? En wat betekent circulair bouwen voor onze rol als aannemer? Architect, innovator en visionair Thomas Rau geeft antwoord op deze en andere vragen.

 

Ook aandacht voor LAB42, een nieuw gebouw van de Universiteit van Amsterdam dat deels bestaat uit een circulaire structuur. Andere duurzame projecten in deze Slagkracht die raken aan circulariteit zijn het entreegebied van Amsterdam UMC, locatie AMC, en de herbestemming van de Onnakerk in Steenwijk.

 

Daarnaast tonen we het eindresultaat van ons werk op Rotterdam The Hague Airport. Renoveren, verbouwen en uitbreiden in een operationele terminal: complex, maar die uitdaging gaan we niet uit de weg. Specialistisch werk zorgt voor bijzondere bouwwerken en die laten we je dan ook graag zien!

 

Aanmeldformulier Slagkracht

* Verplichte velden
+