icon-arrow-right
HomeNieuwsSlagkracht - online magazine

Slagkracht - online magazine

Slagkracht is het online magazine van Visser & Smit Bouw voor haar relaties en medewerkers. In het magazine bieden wij onder meer een podium voor opinieleiders in de markten waar wij actief zijn en etaleren wij opgeleverde projecten en projecten in uitvoering.

Iedereen die geïnteresseerd is in Visser & Smit Bouw, MedicomZes en VolkerWessels Bouw Schiphol kan zich abonneren op Slagkracht voor automatische verzending. Gebruik hiervoor de aanmeldmogelijkheid in het colofon van het magazine of onderstaand formulier.

 

Slagkracht no. 3

Slagkracht, jaargang 1, nummer 3, 2019

In de derde editie van Slagkracht staat 'de constructie' centraal. Dick Bezemer, kersverse voorzitter van het Centraal Overleg Bouwconstructies (COBc) sprak ons over de kritische blik van de constructeur. In samenspraak komen Hans van Gemerden, ontwerpleider bij RoyalHaskoningDHV en Ike van Rossum, senior constructeur van Visser & Smit Bouw, aan het woord over hun samenwerking op het prachtige project HT1, de herontwikkeling van Vertrekhal & Lounge 1 op Schiphol. Ricardo de Leeuw, Hoofd Ontwerp & Werkvoorbereiding bij Visser & Smit Bouw Amsterdam vertelt in 'Werken bij' over zijn bijzondere dubbelrol. En natuurlijk kun je ook in deze editie meer lezen over enkele van onze projecten.

 

Aanmeldformulier Slagkracht

* Verplichte velden
+