icon-arrow-right
HomeNieuwsSlagkracht - online magazine

Slagkracht - online magazine

Slagkracht is het online magazine van Visser & Smit Bouw voor haar relaties en medewerkers. In het magazine bieden wij onder meer een podium voor opinieleiders in de markten waar wij actief zijn en etaleren wij opgeleverde projecten en projecten in uitvoering.

Iedereen die geïnteresseerd is in Visser & Smit Bouw, MedicomZes en VolkerWessels Bouw Schiphol kan zich abonneren op Slagkracht voor automatische ontvangst. Gebruik hiervoor de aanmeldmogelijkheid in de inhoudsopgave, in het colofon van het magazine of onderstaand formulier.

 

Header Slagkracht 4

Slagkracht - jaargang 2 - NR. 1 - 2020

In deze Slagkracht staan ‘controlled environments’/hoog technische omgevingen centraal, een expertise van MedicomZes en misschien wel actueler dan ooit. We leverden bijvoorbeeld een bijdrage aan de snelle opzet van noodvoorzieningen bij diverse ziekenhuizen. Ook werd het labgebouw van PRA Health Sciences uitgebreid.

 

En waar de zorg afgelopen jaar vooral een beroep gedaan heeft op de flexibiliteit van mensen, is de verwachting dat we voortaan steeds meer in flexibiliteit van ruimtes gaan denken. De visie van onderzoeker en adviseur van Roberto Traversari van TNO sluit hier goed op aan en toont waar de kansen in hoog technische omgevingen liggen.

 

Eigenlijk is deze Slagkracht er één van uitersten: we gaan van diep onder de grond tot ver in de ruimte en onderweg passeert bijzonder erfgoed de revue, van schilderijen tot meubels en van sieraden tot karren. Specialistisch werk vraagt tenslotte om bijzondere bouwwerken en die laten we u dan ook graag zien!

 

Aanmeldformulier Slagkracht

* Verplichte velden
+