icon-arrow-right
HomeNieuws Visser & Smit Bouw laat sterke groei zien binnen Veiligheidsladder trede 3

Visser & Smit Bouw laat sterke groei zien binnen Veiligheidsladder trede 3

Algemeen

Vorig jaar behaalde Visser & Smit Bouw het certificaat voor de NEN Veiligheidsladder trede 3. Dit jaar laten we een sterke groei zien binnen trede 3. De score is toegenomen van 78% naar 90%.

 

Groei in het veiligheidsbewustzijn

Het resultaat van de audit is conform onze doelstelling voor 2020, het bevestigt onze groei in het veiligheidsbewustzijn en dit willen we op termijn meten langs trede 4 van de veiligheidsladder. Het is ons ultieme doel dat iedereen in de keten, of die nu voor of met ons werkzaam is, aan het einde van de dag weer veilig en gezond huiswaarts gaat.

Wat betekent trede 3?

Trede 3 staat voor 'Berekenend': ons bedrijf heeft bepaald welke veiligheidsregels belangrijk worden gevonden. Het stelt zich daarmee kwetsbaar op en neemt verantwoordelijkheid. Uit het certificeringstraject is gebleken dat medewerkers doordrongen zijn van het belang van veiligheid en onze kernwaarden goed zijn verankerd. Veiligheid wordt bij ons allen gezien als een onlosmakelijke voorwaarde voor het werk. Veiligheid is vanzelfsprekend. We zijn blij met de groei binnen trede 3 en de dagelijkse inzet van onze medewerkers! Samen zorgen we voor bewust veilig werken.

+