icon-arrow-right
HomeNieuws Visser & Smit Bouw vestiging Papendrecht gaat verhuizen

Visser & Smit Bouw vestiging Papendrecht gaat verhuizen

Algemeen

Op 29 mei 2015 verhuist de Visser & Smit Bouw vestiging Papendrecht naar Rotterdam. Het nieuwe onderkomen bevindt zich in het kantoorpand Port City III aan de Waalhaven. De locatie is dichtbij de snelweg gelegen en de onderliggende parkeergarage biedt parkeerplaatsen voor personeel en klanten.

Nieuwe contactgegevens:
Visser & Smit Bouw bv
Waalhaven Z.z. 11
3089 JH  Rotterdam

Postbus 54508
3008 KA  Rotterdam

T: +31 10 313 10 00
I: www.visserensmitbouw.nl

Plan hier uw route naar het nieuwe adres van Visser & Smit Bouw in Rotterdam.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Chantal van Groezen, Manager Marketing en Communicatie, via het e-mailadres marketing@visserensmitbouw.nl.

Over Visser & Smit Bouw
Visser & Smit Bouw realiseert complexe projecten in de utiliteits- en industriebouw. Circa 400 mensen werken daarbij iedere dag vanuit verschillende vestigingen samen aan bouwprojecten. Met name in logistiek complexe gebieden, zoals binnenstedelijk en locaties die 24 uur per dag moeten blijven functioneren. We doen dit op basis van allerlei contractvormen, van DBFMO, alliantie, design & construct en bouwteam tot traditionele bestekken.

MedicomZes en VolkerWessels Bouw Schiphol zijn handelsnamen van Visser & Smit Bouw bv.

Over Port City III
Port City III maakt deel uit van een reeks van vier kantoorgebouwen gesitueerd op nieuw aangewonnen land aan de Waalhaven Z.z. Samen met de andere kantoren is Port City III gesitueerd op een publiek toegankelijke houten boardwalk met uitzicht op de haven en eronder een parkeergarage. In zijn vormgeving is het gebouw geïnspireerd op silo’s zoals die vroeger in de haven stonden. Ook oliemaatschappij Argos is gevestigd in kantoorpand Port City III.

+