icon-arrow-right
HomeNieuws Plein 1944 Nijmegen bereikt 'hoogste punt'

Plein 1944 Nijmegen bereikt 'hoogste punt'

Algemeen

Op 27 februari 2013 vierden wij het hoogste punt van de herontwikkeling van Plein 1944 in Nijmegen. Ontwikkelaar ING Real Estate heeft voor deze gelegenheid een feestelijk moment georganiseerd voor de medewerkers van Bouwcombinatie Plein 1944, toekomstige bewoners, betrokkenen van Gemeente Nijmegen, makelaars, adviseurs en toezichthouders.

 

Hoofduitvoerder Benny Peters kreeg als eerste het speciaal gebrouwen pannenbier uitgereikt uit handen van onze opdrachtgever, projectmanager Johan Loeffen. Een mooie mijlpaal richting oplevering. Na het klimmen van de laatste maanden is het nu afsteigeren en zakken richting opleveringen eind van dit jaar.

Over Plein 1944

In samenwerking met Veluwezoom Verkerk werken wij aan een vierlaagse ondergrondse parkeergarage (415 plaatsen), een fietsenstalling (1.200 plaatsen), winkels en horecaruimten (circa 12.000 m2) en 134 appartementen.

 

Plein 1944 in Nijmegen wordt de komende jaren verbouwd tot een gezellige ontmoetingsplek. Rondom het plein komen drie nieuwe woongebouwen, winkels en horecagelegenheden. Onder het plein komt een parkeergarage met 415 plaatsen voor bewoners en vergunninghouders. Daarnaast komt er een ondergrondse fietsenkelder met 1.200 plaatsen voor bezoekers van het centrum.

Projecten

Alle projecten
+