icon-arrow-right
HomeNieuws ICC Permanent Premises wint ‘NEC Large Project of the Year’ award

ICC Permanent Premises wint ‘NEC Large Project of the Year’ award

Algemeen

Het project ICC Permanent Premises heeft de ‘NEC Large Project of the Year 2015’ award gewonnen. De winnaars van de internationale NEC awards werden op maandag 20 april bekend gemaakt tijdens het jaarlijkse seminar van NEC in Londen.

Het thema van de awards was de samenwerking met behulp van NEC3-contracten, waarin de nadruk lag op hoe alle betrokken partijen wederzijds vertrouwen in elkaar hebben en werken met behulp van co-creatie. 

 

Het succes hiervan werd herkend in de uitstekende samenwerking tussen ICC (opdrachtgever), Courtys (bouwcombinatie) en de Brink Groep (projectmanager).

Het oordeel van de jury zei over ICC Permanent Premises dat “de focus lag op het behalen van gezamenlijke doelen door middel van het organiseren van workshops en best value for money solutions, die ervoor zorgden dat er onderling vertrouwen was bij de betrokken partijen. Het projectteam had vertrouwen in het NEC3 target contract voor dit uitdagende project in Nederland om tevens te voldoen aan de vastgestelde strategie rondom samenwerking”.

 

Naast het winnen van de Large Project of the Year award, kreeg ICC Permanent Premises ook een eervolle vermelding (runner up) voor de prijs ‘NEC Client of the Year 2015’.

Voor meer foto’s van de award ceremonie in Londen, klikt u hier.

Over Courtys

Courtys is een bouwcombinatie van de VolkerWessels-ondernemingen Visser & Smit Bouw en Boele & van Eesteren.

Projecten

Alle projecten

Nieuws

Meer nieuws

ICC Permanent Premises officieel geopend door Koning Willem-Alexander

Gisteren vond de officiële opening van ICC Permanent Premises plaats in Den Haag. Koning Willem-Alexander opende het...

Nieuwe permanente huisvesting officieel overgedragen aan ICC

Op 12 november 2015 heeft de officiële overdrachtsceremonie van de nieuwe en permanente huisvesting van het...

Hoogste punt bereikt van het nieuwe Internationaal Strafhof (ICC) in Den Haag

Op 27 november 2014 heeft het nieuwe Internationaal Strafhof (International Criminal Court, ICC) een belangrijke mijlpaal...

+