icon-arrow-right
HomeNieuws Hoogste punt uitbreiding en renovatie NATO-complex

Hoogste punt uitbreiding en renovatie NATO-complex

Algemeen

Op 23 maart 2018 is officieel het bereiken van het hoogste punt van de uitbreiding en renovatie van het NATO Communications and Information Agency (NCIA) aan de Oude Waalsdorperweg in Den Haag gevierd. Genodigden van opdrachtgever Rijksvastgoedbedrijf en Bouwcombinatie NCIA (Boele & van Eesteren | Visser & Smit Bouw) stonden hier samen met de bouwplaatsmedewerkers bij stil.

NCIA

NCIA is een agentschap van de NATO met als taken ICT-dienstverlening en ondersteuning in communicatie. NCIA heeft dertig vestigingen over de hele wereld. De vestiging in Den Haag is een van de drie hoofdvestigingen.

Project NCIA

De realisatie is in handen van Bouwcombinatie NCIA ( Boele & van Eesteren | Visser & Smit Bouw), naar een ontwerp van het Rijksvastgoedbedrijf en MVSA Architects. De huisvesting aan de Oude Waalsdorperweg krijgt circa 11.000 m2 nieuwbouw. Daarnaast wordt zo’n 13.500 m2 in het huidige pand gerenoveerd. De werkzaamheden worden gefaseerd uitgevoerd. Zodra de uitbreiding is afgerond, verhuist NCIA naar de nieuwbouw en wordt gestart met de renovatiewerkzaamheden. De eindoplevering staat gepland in 2019.

Nieuws

Meer nieuws

Uitbreiding en renovatie NATO-complex gestart

Op 22 mei 2017 is officieel het startsein gegeven voor de uitbreiding en de renovatie van het NATO Communications and...

+