icon-arrow-right
HomeNieuws Dag van de Bouw 2023 | Inholland Sluisbuurt opent haar bouwplaats

Dag van de Bouw 2023 | Inholland Sluisbuurt opent haar bouwplaats

Algemeen

Altijd al een kijkje willen nemen op één van onze projecten? Dat kan! Zaterdag 17 juni doen ook wij mee aan de #dagvandbouw2023 en ben je van harte welkom op onze bouwplaats van nieuwbouwproject Inholland Sluisbuurt.

Voor Hogeschool Inholland realiseert Bouwcombinatie Visser & Smit Bouw | HOMIJ Technische Installaties een nieuw onderwijsgebouw. Het gebouw komt op een prachtige plek in de nieuwe wijk Sluisbuurt op het Zeeburgereiland en krijgt een campusachtige opzet. Het bestaat uit een hoogbouw, een middenbouw en een laagbouw met als blikvanger het grote atrium met de tribunetrappen.

De bouwplaats is geopend van 10.00 - 15.30 uur. Tijdens je bezoek leiden we je graag rond en is het projectteam van Visser & Smit Bouw, Homij en opdrachtgever Inholland van de partij om al je vragen te beantwoorden.
Let op: de bouwplaats is helaas niet geschikt voor kleine kinderen.
 
Meer weten! https://www.dagvandebouw.nl/projecten-overzicht/33078/inholland-sluisbuurt

 

Tot 17 juni!
 

Nieuws

Meer nieuws

Inholland Sluisbuurt bereikt hoogste punt!

Met het hijsen van de vlaggen, die verbonden waren aan de laatste dakplaat van de liftkern en een dankwoord gericht aan alle...

Graffiti-art tijdens officiƫle aftrap Inholland Sluisbuurt!

Tijdens de feestelijke bijeenkomst op 19 mei konden medewerkers, studenten en de bewoners van de Sluisbuurt virtueel ontdekken...

+