icon-arrow-right
HomeNieuws The Joan bereikt hoogste punt

The Joan bereikt hoogste punt

Algemeen

De bouw van The Joan in Amsterdam-Duivendrecht bereikte onlangs het hoogste punt: 35 meter. Wat een uitzicht! Gelukkig konden we deze mijlpaal onder de huidige coronamaatregelen op de bouwplaats vieren. Reden voor opdrachtgever Being en vastgoedinvesteerder en manager Cromwell Property Group om de medewerkers van Visser & Smit Bouw en Kropman Installatietechniek te bedanken.

Over The Joan

The Joan is een modern en duurzaam kantoorgebouw in Amsterdam waar bedrijven kunnen ontspannen, creëeren en presteren. De verdiepingen zijn ca. 2.600 m2 groot. In het totaal beschikt The Joan over 24.000 m2 verhuurbaar oppervlak.

 

Het ontwerp van The Joan is gemaakt door OZ. Onderdeel van het ontwerp zijn multifunctionele werkruimtes met een volledig glazen gevel om de lichtinval te maximaliseren. Toekomstige huurders kunnen hun eigen indeling bepalen met de mogelijkheid om een interne trap te installeren. De ligging langs de A10 met 190.000 unieke bezoekers per dag, maakt The Joan het ideale gebouw.

 

The Joan wordt gebouwd conform de BREEAM Excellent en Well Platinum certificatie standaarden. Het ontwerp bevat verschillende duurzame elementen zoals onderandere klimaat plafonds, ‘groene longen’ en een mos dak.

Time Lapse

Deze timelapse visualiseert hoe The Joan het afgelopen jaar is verrezen vanaf start bouw tot aan het bereiken van het hoogste punt.
Meer informatie is terug te vinden op www.thejoan.nl.


Foto: Being

Nieuws

Meer nieuws

Duurzame mijlpaal voor The Joan

Onlangs overhandigde Edward Reijnders van Visser & Smit Bouw, namens het complete bouwteam, aan Dirk Dekker van Being het...

Bewuste Bouwers beloont The Joan met een Best Practice

Een van de auditoren van Bewuste Bouwers heeft onlangs het project The Joan in Amsterdam bezocht en constateerde een Best...

De bouw van The Joan is officieel gestart!⁠

Op 7 oktober is via de livestream het symbolische startsein gegeven voor de bouw van The Joan in Werkstad OverAmstel. Als...

+