Wij als werkgever

Bouwplaatsmedewerker of ingenieur. Calculator of marketeer. Werkvoorbereider of uitvoerder. Welke weg je ook kiest, bij Visser & Smit Bouw maak je deel uit van een team van circa 450 professionals. Samen met hen draag je meer dan een ‘steentje' bij aan uitdagende projecten in de complexe utiliteits- en industriebouw.

Maatwerk

Een goed fundament is van essentieel belang. Voor onze projecten en voor Visser & Smit Bouw als bedrijf. Klantgerichtheid en kwaliteitsgerichtheid. Procesdenken en resultaatgericht samenwerken. Waarden die ons rotsvast en ijzersterk ‘funderen'. Werken bij Visser & Smit Bouw betekent ook: bouwen aan jezelf. En aan je carrière. Wij leveren maatwerk en bieden opleidingen en trainingen die naadloos aansluiten bij jouw wensen en profiel. Een perfecte basis voor je persoonlijke ontwikkeling en verdere loopbaan bij Visser & Smit Bouw of binnen het VolkerWessels-concern.

News Alerts

xDeze website is geoptimaliseerd voor Internet Explorer 7.0 en hoger en Firefox 3.5 en hoger. Wanneer u gebruik maakt van een lagere browserversie kan dit gevolgen hebben voor een optimale werking van deze site.