Onze mensen

De mooie, complexe projecten. De bijzondere locaties. De informele sfeer of doorgroeimogelijkheden. Wat spreekt collega’s aan in het werken bij Visser & Smit Bouw? Waarom zijn ze trots op ons bedrijf? En wat spreekt hen aan in de projecten? De antwoorden zijn heel divers. 

Jasper

 

Jasper - Werkvoorbereider

"Visser & Smit Bouw is een kameleon. We weten ons altijd moeiteloos aan te passen aan de wensen van de klant en zijn dan ook in staat bijzondere, complexe werken te maken. Een goede samenwerking is hierin kenmerkend. Niet alleen binnen ons team, maar ook met de klant."

Wendy

 

Wendy - Ontwerpleider

"Toen ik hier net begon, merkte ik gelijk al dat er een goede werksfeer en collegialiteit heerst. Visser & Smit Bouw is een down to earth en toekomstgericht bouwbedrijf waar de nadruk ligt op kwaliteit en slimme oplossingen. Ons bedrijf hoort bij de grootste tien bouwbedrijven van Nederland. We zijn flexibel en kunnen snel schakelen."

News Alerts

xDeze website is geoptimaliseerd voor Internet Explorer 7.0 en hoger en Firefox 3.5 en hoger. Wanneer u gebruik maakt van een lagere browserversie kan dit gevolgen hebben voor een optimale werking van deze site.