Verbouw & onderhoud Poortgebouw LUMC

In dit karakteristieke monumentale pand voeren wij al tientallen jaren alle verbouw- en onderhoudswerkzaamheden uit. De werkzaamheden worden altijd uitgevoerd tijdens normale kantoortijden. Onze organisatie is afgestemd om in het doorfunctionerende gebouw met alle activiteiten te verrichten met minimale overlast voor de gebruikers, patiënten en bezoekers.

Feiten & cijfers

Plaats
Leiden
Opdrachtgever
MediPark BV - Poortgebouw
Status
In uitvoering
Projectcategorieën

Het project

De werkzaamheden worden uitgevoerd in nauwe samenwerking met de facilitaire organisatie van het Poortgebouw en de gebruikers/huurders van de te verbouwen ruimten.

 

De projecten worden altijd in bouwteam uitgevoerd. Bij de uitvoering van de projecten is geen architect betrokken. Alle bouwkundige tekeningen worden door ons vervaardigd. MedicomZes is ook verantwoordelijk voor het onderhoud en de aanpassing van de E&W installaties. De samenwerking met de opdrachtgever is 1 op 1, waarbij wij ook de rol van bouwkundig adviseur vervullen, aangezien wij het pand goed kennen.

 

In 2010 vond een volledige renovatie van het dak en de gevel plaats.

Uitvoering

Dit project wordt gerealiseerd onder de handelsnaam MedicomZes (een handelsnaam van Visser & Smit Bouw bv).

Projectlocatie

Bekijk op kaart »

News Alerts

xDeze website is geoptimaliseerd voor Internet Explorer 7.0 en hoger en Firefox 3.5 en hoger. Wanneer u gebruik maakt van een lagere browserversie kan dit gevolgen hebben voor een optimale werking van deze site.