Verbouw & onderhoud NKI-AVL Amsterdam

Het in opdracht van de technische dienst en het bouwbureau van het NKI-AVL verrichten van alle voorkomende onderhoudswerkzaamheden, kleine verbouwingen, aanpassingen en schilderwerkzaamheden. 

Feiten & cijfers

Plaats
Amsterdam
Opdrachtgever
NKI-AVL (Nederlands Kanker Instituut-Antonie van Leeuwenhoekziekenhuis)
Status
In uitvoering
Projectcategorieën

Het project

MedicomZes heeft meegewerkt aan het meerjarig onderhoudsplan dat in 1998 op basis van een Programma van Eisen van de opdrachtgever is opgesteld. De werkzaamheden worden uitgevoerd in nauwe samenwerking met medewerkers van de technische dienst, het bouwbureau en de gebruikers van de te verbouwen ruimten. De organisatie is afgestemd om in het doorfunctionerende ziekenhuis alle activiteiten te verrichten met minimale overlast voor de gebruikers, patiënten en bezoekers.

 

De begane grond is voornamelijk voor poliklinische bezoekers, radiotherapie en rönt­genonderzoek. Op de eerste verdieping bevinden zich stafgerelateerde ruimten, kantoren, bibliotheek en restauratieve voorzieningen. Op de tweede verdieping in de nieuwbouw zijn de operatiekamers en behandelafdelingen gesitueerd. Het beddenhuis heeft drie bouwlagen en staat door middel van een technische verdieping op het nieuwe behandelblok.
In de bestaande hoogbouw is de researchafde­ling gehuisvest en in de daaronder liggende laagbouw de laboratoria. Tevens is de polikliniek grondig verbouwd.

Uitvoering

(Dit project is gerealiseerd onder de handelsnaam MedicomZes (een handelsnaam van Visser & Smit Bouw bv).

Projectlocatie

Bekijk op kaart »

News Alerts

xDeze website is geoptimaliseerd voor Internet Explorer 7.0 en hoger en Firefox 3.5 en hoger. Wanneer u gebruik maakt van een lagere browserversie kan dit gevolgen hebben voor een optimale werking van deze site.