Verbouw entreegebied Polikliniek VUmc

Het project omvat het slopen en volledig herinrichten van het entreegebied. Het nieuwe entreegebied is voorzien van een restaurant inclusief keuken, nieuwe receptiebalies, kantoren, vergaderruimte, toiletgroep, tourniquet en wachtruimten.

Feiten & cijfers

Plaats
Amsterdam
Opdrachtgever
VU medisch centrum Amsterdam
Status
Opgeleverd
Contractvorm
Bestek en tekeningen
Projectcategorieën

Het project

De belangrijkste werkzaamheden zijn een nieuwe Bolidt vloer, metalen systeemplafonds, metalstudwanden met design wandbekleding, divers nieuw interieur (balies, banken, informatiemeubels en dergelijke), tegelwerk, houten restaurantvloer en het plaatsen van een nieuwe tourniquet. Het project bevindt zich midden in het drukste punt van een ziekenhuis; door de poli-entree lopen dagelijks duizenden bezoekers en personeel. De genomen maatregelen om overlast te voorkomen zijn: werken in verschoven uren, het bouwgebied afzetten met een stofwand, het creëren van onderdruk in het bouwgebied door het aanleggen van een ventilatie, aan- en afvoer buiten de bezoekerstijden. 

Uitvoering

Dit project is gerealiseerd onder de handelsnaam MedicomZes (een handelsnaam van Visser & Smit Bouw bv).

Projectlocatie

Bekijk op kaart »

News Alerts

xDeze website is geoptimaliseerd voor Internet Explorer 7.0 en hoger en Firefox 3.5 en hoger. Wanneer u gebruik maakt van een lagere browserversie kan dit gevolgen hebben voor een optimale werking van deze site.