Nieuwbouw VIP Lounge

Nieuwbouw VIP lounge in vertrekhal 3. Deze lounge vervangt de ruimte in de naastgelegen hal, omdat die niet meer voldeed aan de veiligheidseisen.

Feiten & cijfers

Plaats
Amsterdam, Schiphol
Opdrachtgever
Schiphol Group
Status
Opgeleverd
Architect
Concrete Architectural Associates / Benthem Crouwel NACO
Contractvorm
Bouwteam, samenwerkingsovereenkomst
Projectcategorieën

Het project

Het werk bestond uit de nieuwbouw van een entreegebouw naar de koninklijke VIP lounge aan de kop van Terminal West op Schiphol en het bouwen van facilitaire ruimten in de bestaande Mezzanine in Terminal West op Schiphol. Voor het interieur zijn alleen Nederlandse ontwerpers benaderd: Jongerius, Piet Hein Eek, Marcel Wanders, Joep van Lieshout en Studio Job.

Uitvoering

Dit project is gerealiseerd onder de handelsnaam VolkerWessels Bouw Schiphol (een handelsnaam van Visser & Smit Bouw bv).

Projectlocatie

Bekijk op kaart »

News Alerts

xDeze website is geoptimaliseerd voor Internet Explorer 7.0 en hoger en Firefox 3.5 en hoger. Wanneer u gebruik maakt van een lagere browserversie kan dit gevolgen hebben voor een optimale werking van deze site.