GLTplus NAM-locaties

Als consortium is GLTplus verantwoordelijk voor ontwerp, bouw en onderhoud van NAM-locaties in Groningen.

Feiten & cijfers

Plaats
Groningen (diverse locaties)
Opdrachtgever
Nederlandse Aardolie Maatschappij (NAM GLT)
Status
In uitvoering
Projectcategorieën

Het project

Het project omvat alle modificaties, aanpassingen en onderhoud van de NAM-locaties als vervolg op het NAM GLT project.

 

Door de vorming van een multidisciplinair consortium waarbij NAM het principe hanteert 'hands off, eyes on' is de optimale samenwerking tussen partijen een must. Het consortium heeft tot taak om zelf te ontwerpen. 'Construction driven' engineering heeft ertoe geleid dat in de herhaling optimalisaties zijn toegepast en er grote kostenbesparingen zijn gemaakt. Er is heel veel aandacht voor veiligheid en kwaliteit.

 

Het alliantiecontract geeft veel ruimte voor innovaties en optimalisaties door middel van incentives. Procesbeheersing, naast kwalitatief goed werk, is het sleutelwoord.

 

GLTplus is een consortium gevormd door Siemens DDH, Siemens, Yokogawa, Stork SISe / Visser & Smit Bouw en Jacobs Engineering. Visser & Smit Bouw is in deze samenstelling de nominated subcontractor met volledige contractuele back-to-back verantwoording en verplichting voor haar deel.

Projectlocatie

Bekijk op kaart »

News Alerts

xDeze website is geoptimaliseerd voor Internet Explorer 7.0 en hoger en Firefox 3.5 en hoger. Wanneer u gebruik maakt van een lagere browserversie kan dit gevolgen hebben voor een optimale werking van deze site.