GGD Amsterdam

Complete renovatie en interne verbouwing van de GGD, met daarin onder andere een SOA polikliniek, een TBC onderzoekslaboratorium en kantoorruimten. 

Feiten & cijfers

Plaats
Amsterdam
Opdrachtgever
GGD Amsterdam
Status
Opgeleverd
Contractvorm
Aanneemsom op basis van open begroting inclusief coördinatie E & W-installateurs.
Projectcategorieën

Het project

Het werk betrof de complete interne renovatie van alle kantoor-, vergader-, verblijfs- en behandelruimten (met daarin onder andere een SOA polikliniek en een TBC onderzoekslaboratorium) van het Centraal Bureau van de GGD te Amsterdam (utiliteitswerk). De locatie van het project en de beperkte ruimte vereisten een gedetailleerde logistieke planning. Tijdens de werkzaamheden is het gebouw in gebruik gebleven; de logistieke stromen van onder andere bezoekers/patiënten en werknemers moesten ongehinderd doorgaan.

 

Het pand is een rijksmonument (registratienummer RM 518494). Daarnaast is het project binnenstedelijk op beperkte ruimte gesitueerd en uitsluitend eenzijdig benaderbaar voor aan- en afvoer van materialen. Samen met de interieurarchitect is het pand met behoud van de bijzondere monumentale details gerenoveerd. Het gebouw was tijdens de werkzaamheden in gebruik.

Uitvoering

Dit project is gerealiseerd onder de handelsnaam MedicomZes (een handelsnaam van Visser & Smit Bouw bv).

Projectlocatie

Bekijk op kaart »

News Alerts

xDeze website is geoptimaliseerd voor Internet Explorer 7.0 en hoger en Firefox 3.5 en hoger. Wanneer u gebruik maakt van een lagere browserversie kan dit gevolgen hebben voor een optimale werking van deze site.