Doorlaatposten

Dit project is door VolkerWessels Bouw met spoed in opdracht van Schiphol in gang gezet, naar aanleiding van de televisie-uitzending door SBS in 2008, over de veiligheid op Schiphol.

Feiten & cijfers

Plaats
Amsterdam, Schiphol
Opdrachtgever
Schiphol Nederland BV
Status
Opgeleverd
Projectcategorieën

Het project

Het werk betrof de realisatie van het project Voertuigdoorlaatposten op Schiphol. Uitgevoerd zijn de bouwkundige werkzaamheden inclusief installaties voor het aanpassen en herinrichten van voertuig- en personeelsdoorlaatposten tussen de openbare weg en vliegtuigplatformen (tussen land- en airside). Het uiteindelijke doel was het kunnen uitvoeren van een 100% toegangscontrole op het terrein van de luchthaven Schiphol.

 

Tijdens de uitvoering van het project zijn maatregelen getroffen om het dagelijkse operationele proces van de luchthaven niet te verstoren. Beveiligingswerkzaamheden zijn door derden uitgevoerd. De coördinatie hiervan viel onder onze verantwoording.

Uitvoering

Dit project is gerealiseerd onder de handelsnaam VolkerWessels Bouw Schiphol (een handelsnaam van Visser & Smit Bouw bv).

Projectlocatie

Bekijk op kaart »

News Alerts

xDeze website is geoptimaliseerd voor Internet Explorer 7.0 en hoger en Firefox 3.5 en hoger. Wanneer u gebruik maakt van een lagere browserversie kan dit gevolgen hebben voor een optimale werking van deze site.