Dagelijks onderhoud en kleine verbouwingen AMC

In het kader van het meerjarig onderhoudsplan om het AMC in de toekomst ook op het allerhoogste niveau te laten functioneren worden er naast nieuwbouw ook omvangrijke verbouwingen en onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd om invulling te geven aan de nieuwste medische functie.

Feiten & cijfers

Plaats
Amsterdam
Opdrachtgever
Academisch Medisch Centrum & Universiteit van Amsterdam, Projectorganisatie Huisvesting AMC
Status
In uitvoering
Contractvorm
Bouwteam
Projectcategorieën

Het project

Gerealiseerd zijn bijvoorbeeld renovatie en onderhoud van: medische laboratoria, waaronder een K3lab, administratie/kantoor, apotheek, sterilisatie, stralingsbunker, fysiotherapie, kinderpolikliniek-behandeling, röntgenkamers, CTscanners, traumadienst, operatiekamers, intensive care en Medium Care, MRI Scan, dagbehandelingcentra, nierdialyse en een dakopbouw.

 

De organisatie is afgestemd om in het doorfunctionerende ziekenhuis alle activiteiten te verrichten, zonder onnodig de bedrijfsvoering stil te leggen en te zorgen voor een minimale overlast.

Uitvoering

Dit project is en wordt gerealiseerd door MedicomZes (MedicomZes is een handelsnaam van Visser & Smit Bouw).

Projectlocatie

Bekijk op kaart »

News Alerts

xDeze website is geoptimaliseerd voor Internet Explorer 7.0 en hoger en Firefox 3.5 en hoger. Wanneer u gebruik maakt van een lagere browserversie kan dit gevolgen hebben voor een optimale werking van deze site.