Organisatie

Visser & Smit Bouw is een innovatieve bouwer met 150 jaar ervaring en kennis van de nieuwste technologieën. Vanuit onze drie vestigingen realiseren wij landelijk complexe bouwprojecten in de utiliteits- en industriebouw.

Visser & Smit Bouw realiseert complexe projecten in de utiliteits- en industriebouw. Circa 450 mensen werken daarbij iedere dag vanuit verschillende vestigingen samen aan bouwprojecten. Met name in logistiek complexe gebieden, zoals binnenstedelijk en locaties die 24 uur per dag moeten blijven functioneren. We doen dit op basis van allerlei contractvormen, van DBFMO, alliantie, design & construct en bouwteam tot traditionele bestekken.

 

MedicomZes is een handelsnaam van Visser & Smit Bouw bv.

 

MedicomZes
MedicomZes ontwerpt, realiseert en onderhoudt gebouwen in de curatieve gezondheidszorg; van initiatieffase tot en met exploitatie. We zijn specialist in het uitvoeren van werkzaamheden in de operationele ziekenhuisomgeving (24/7), wat vraagt om een gedegen logistieke planning en voorbereiding.

News Alerts

xDeze website is geoptimaliseerd voor Internet Explorer 7.0 en hoger en Firefox 3.5 en hoger. Wanneer u gebruik maakt van een lagere browserversie kan dit gevolgen hebben voor een optimale werking van deze site.