Strakke bouwlogistiek

Werken in de complexe utiliteitsbouw en de industriebouw vraagt om experts. Specialisten in operationeel en beperkt gebied. Visser & Smit Bouw heeft op dit gebied hoogwaardige en specialistische kennis in huis. Denk aan binnenstedelijke (her)ontwikkelingen, luchthavens, academische ziekenhuizen, energiecentrales of industriële plants. Logistiek en technologisch uitdagende projecten zijn ons op het lijf geschreven. Visser & Smit Bouw beschikt over alle benodigde expertises en een schat aan ervaring.

Logistieke uitdagingen

Een strakke en beheerste bouwlogistiek en zorgvuldig omgevingsmanagement. Optimale veiligheid, proactief communiceren en hinder beperkende maatregelen kunnen bijdragen aan een soepel verloop en tijdige oplevering. Visser & Smit Bouw weet wat werken in een complexe omgeving vereist. Een krappe bouwlocatie, logistieke stromen of beperkte toegangswegen: elk project is uniek. Dat vraagt om een tot in detail uitgewerkt plan van aanpak met een grondige project-, proces- en risicoanalyse.

News Alerts

xDeze website is geoptimaliseerd voor Internet Explorer 7.0 en hoger en Firefox 3.5 en hoger. Wanneer u gebruik maakt van een lagere browserversie kan dit gevolgen hebben voor een optimale werking van deze site.