Totaaloplossing

Integraal en multidisciplinair. Visser & Smit Bouw ontwerpt, realiseert en onderhoudt bouwprojecten. Van de eerste schets aan de tekentafel tot nazorg, beheer, service en onderhoud: wij bieden onze opdrachtgevers totale oplossingen. Naast onze ruime ervaring met complexe projecten zijn we ook vertrouwd met verschillende integrale contractvormen.

Complexe bouwprojecten

Visser & Smit Bouw is gespecialiseerd in complexe utiliteitsbouw en industriebouw. In deze technisch en logistiek uitdagende, operationele omgevingen staat een verkorting van de bouwtijd hoog op het verlanglijstje. Daarnaast is het niet altijd mogelijk om complexe betonvormen op de projectlocatie te maken. Prefab biedt dan uitkomst. Met een eigen betonfabriek, timmerloods en werven beschikken wij over alle faciliteiten om snel (complexe) prefab betonnen elementen te vervaardigen.

  

Geschiedenis

In 1974 opgericht als bouwcombinatie heeft MedicomZes zich sindsdien ontwikkeld tot specialist in het 'beter maken' van huisvesting voor de curatieve zorg.

Lees meer»

News Alerts

xDeze website is geoptimaliseerd voor Internet Explorer 7.0 en hoger en Firefox 3.5 en hoger. Wanneer u gebruik maakt van een lagere browserversie kan dit gevolgen hebben voor een optimale werking van deze site.