Eigen ontwerpspecialisten

Bouwen begint aan de tekentafel. Visser & Smit Bouw ziet het ontwerp als een integraal onderdeel van bouwprojecten en bouwprocessen. Hoe vroeger in het traject wij aan tafel schuiven, hoe meer ruimte onze eigen ontwerpspecialisten hebben om te excelleren. Onze ontwerpers werken intensief samen met de collega's die tenderen en projecten realiseren. Visser & Smit Bouw gelooft in een integrale en multidisciplinaire projectaanpak waarin al onze experts en specialisten zich in projectteams verenigen.

Experts

Ontwerpen is zeker vandaag de dag veel meer dan een paar tekenschetsen. Vooral complexe projecten in de utiliteits- en industriebouw vragen om verschillende expertises en bijzondere knowhow. Zo hebben wij collega's in huis met een schat aan kennis en ervaring op het gebied van slim, duurzaam en veilig werken. Of het nu om BIM of System Engineering gaat, LEAN of BREEAM, onze eigen experts houden al in de ontwerpfase rekening met de uitgangspunten en spelregels van deze methodieken.

News Alerts

xDeze website is geoptimaliseerd voor Internet Explorer 7.0 en hoger en Firefox 3.5 en hoger. Wanneer u gebruik maakt van een lagere browserversie kan dit gevolgen hebben voor een optimale werking van deze site.